logo250x140

ATLAS ELEVATORS DEVINE PARTENER DOPPLER

Atlas Elevators devine partener Doppler în România, completând astfel suita parteneriatelor cu producători de top din sfera soluțiilor de transport pe verticală și sistemelor de parcare.

Parteneriatul cu Doppler este fundamental pentru Atlas Elevators, un jucător din ce în ce mai important pe piața de ascensoare și sisteme de parcare locală. Atlas Elevators deține toate capabilitățile și competențele necesare să susțină nevoile clienților săi pe zona de soluții de transport de toate tipurile – de la ascensoare pentru persoane, ascensoare speciale și ascensoare marfă, scări rulante, până la sisteme complete de parcare.

Noul parteneriat Atlas Elevators – Doppler devine cu atât mai relevant în contextul în serviciile pe care le punem la dispoziția clienților integrează tehnologie de ultimă generație. Astfel, Atlas Elevators subliniază încă o dată direcția strategică spre inovare în domeniul transportului pe verticală și orizontală pentru persoane și mărfuri, precum și sistemelor de parcare.

MODERNIZARE

Ajutăm beneficiarul să își protejeze investiția prin prelungirea duratei de viață a ascensorului.

MENTENANȚĂ

Echipe de profesioniști care asigură funcționarea permanentă a sistemelor.

REPARAȚII

Depanatori cu experiență pentru inspecții și reparații. Disponibilitate 24/7.

INSPECȚII

Reducem la minimum apariția unor defecțiuni neprevăzute și putem minimiza costurile.

PROIECTE ATLAS ELEVATORS

Proiecte 100% Atlas Elevators, cu tehnologie de ultima generație. Inginerii noătrii combină ingeniozitatea cu abilitățile tehnice, pentru a obține rezultate remarcabile.

CONTACT

Vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi cele mai bune soluții și informații, în sprijinul proiectului dumneavoastră.

ATLAS ELEVATORS

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site