ATLAS ELEVATORS

Suntem specializați în instalarea, repararea, modernizarea și întreținerea tuturor tipurilor de ascensoare, scări rulante și sisteme de parcare, oferind produse și servicii personalizate, care fac față cerințelor oricărui proiect.

ATLAS ELEVATORS, APROAPE DE CLIENȚI

Suntem aproape de clienții și utilizatorii noștri pe care îi considerăm parteneri cu interese comune, înțelegându-le nevoile și oferindu-le servicii configurate special. Experiența acumulată ne-a învățat să ne adaptăm fiecărui proiect și ne permite să oferim clienților noștri servicii prompte, flexibile și de calitate.

INOVAȚIE, FLEXIBILITATE ȘI FIABILITATE

Ne place să venim cu idei noi și facem ca aceste idei să devină realitate. Identificăm soluții pentru satisfacerea cerințelor oricărui proiect și inovăm pentru scăderea costurilor și creșterea duratei de viață a echipamentelor. Combinăm expertiza tehnică de înalta calitate cu cele mai bune componente pentru a ne asigura că produsul final pe care îl primiți nu doar va îndeplini cerințele dvs. inițiale ci chiar le va depăși .

SECURITATE ȘI PROTECȚIA MEDIULUI

Securitatea personală precum și protejarea muncii și a mediului sunt vitale pentru Atlas Elevators fiind integrate în strategia sa responsabilă pentru dezvoltare.

Suntem angajați continuu într -un proces de evoluție pe aceste planuri, stabilind în fiecare an obiective ambițioase de creștere a nivelulului de siguranță și pentru a reduce impactul activității noastre asupra mediului. În cadrul fiecărui proiect ne asigurăm că practicile și procesele în care ne implicăm respectă legislația în vigoare, standardele interne ale Atlas Elevators și că se respectă toate normele cu privire la sănătate , securitate și mediu.

Un rol esențial îl joacă mobilizarea angajaților și integrarea aspectelor de sănătate , securitate și mediu în conduita zilnică a echipelor Atlas Elevators. Gestionăm periodic programe de audituri interne, în care se stabilesc indicatori de măsurare și raportare a performanței angajaților cu privire la aceste aspecte.

atlas elevators SECURITATE ȘI PROTECȚIA MEDIULUI

Trebuie să stăm aproape de clienţi că să înțelegem nevoile fiecăruia . Ei au provocări, avem şi noi, dar atunci când stai lângă client îţi dai seama cel mai bine ce se întâmplă și care este cea mai bună soluție .

Christoforos Milionis – CEO

APROAPE DE CLIENȚI

ASCENSOARE – SCARI RULANTE – SISTEME DE PARCARE
Contactați-ne cu încredere pentru soluţii personalizate sau consultanţă.

This form does not exist

Nu există nici o intrebare fără răspuns și nici o problemă fără soluție.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site