Ascensoare panoramice

Ascensoarele panoramice Atlas Elevators pot fi amplasate în centre comerciale și de afaceri, hoteluri, restaurante și case fiind pe deplin integrate in design-ul ansamblului arhitectonic.

Ascensoare panoramice

Unul dintre cele mai prestigioase tipuri de ascensoare Atlas Elevators ascensoarele panoramice. Pot fi amplasate în centre comerciale și de afaceri, hoteluri, restaurante și case fiind pe deplin integrate in design-ul ansamblului arhitectonic.

Ascensoarele panoramice Atlas Elevators sunt extrem de atractive și permit pasagerilor nu numai să se deplaseze confortabil între etaje, dar și să se bucure de contemplarea spațiului exterior al clădirii, crescând astfel dorința de utilizare și încurajând oamenii să facă cumpărături, deosebit de important pentru centrele comerciale. Ascensoarele panoramice sunt de asemenea o necesitate pentru persoanele claustrofobe.

Astfel, utilizarea unor astfel de ascensoare din punct de vedere comercial este o soluție foarte rentabilă, care vă permite să creșteți profiturile companiei prin ridicarea nivelului de vânzări, precum și îmbunătățirea semnificativă a imaginii cladirii în fața clienților și al altor vizitatori.

Atlas Elevators proiectează ascensoare panoramice personalizate, pentru a indeplini cerintele individuale ale fiecarui proiect si a asigura armonia cu arhitectura cladirii.

Pentru toate echipamentele instalate asigurăm mentenanță, service autorizat garanție și post garanție, efectuat de ingineri acreditați.
→ Citeste mai mult

Avantajele ascensoarelor panoramice Atlas Elevators:
  • Raport bun calitate preț demonstrat al soluției de ascensoare de persoane în clădiri cu înălțime redusă, medie sau mare.
  • Opțiuni de ascensoare de persoane cu tracțiune fără camera mașinii (MRL)
  • Opțiuni de ascensoare hidraulice de persoane pentru înălțimi mai reduse și costuri mai reduse
  • Calitate excelență a deplasării grație controlului precis al vitezei și reducerii zgomotului
  • Cele mai înalte standard de siguranță atât în ceea ce privește produsul cât și metodă de instalare
  • Flexibilitate maximă la proiectarea puțului ascensorului de persoane
  • Gama excelență de ascensoare de persoane panoramice și semi-panoramice conformă cu standardul EN81

CERERE DE OFERTĂ

Atlas Elevators asigură servicii de consultanță, proiectare, instalare și service 24/7 ascensoare panoramice.
Contactați-ne cu încredere!

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site