MENTENANTA / INTRETINERE

Echipamentele, fie ascensoare, scari rulante sau sisteme de pacare, trebuie sa functioneze in permanenta.

MENTENANTA / INTRETINERE ECHIPAMENTE

Indiferent ca sunteti proprietar al unei cladiri, antreprenor, consultant sau arhitect, aveti nevoie ca echipamentele, fie ascensoare, scari rulante sau sisteme de parcare, sa functioneze in mod permanent. Folosim numai componente fiabile, iar metodele noastre de instalare sunt extrem de exigente. Echipamentele pe care le instalam sunt proiectate sa depaseasca media in industrie iar echipele de mentenanta sunt la datorie pentru a se asigura ca functioneaza permanent in parametri.

EVITATI COSTURI SUPLIMENTARE

Suntem specializati in asigurarea serviciilor de mentenanta ce includ toate operatiunile de reparatie si testare in cadrul mai multor aplicatii si tipuri de cladiri, inclusiv medicale, rezidentiale, comerciale, retail si HoReCa.

Mentenanta periodica evita aparitia unor probleme care duc spre costuri suplimentare cu inlocuirea completa a echipamentului si va asigura utilizarea in deplina siguranta a sistemelor.

Atlas Elevators va pune la dispozitie:

  • Specialisti instruiti si cu experienta in repararea de ascensoare.
  • Planificarea lucrarilor de reparatii pentru a reduce la minimum perioada de nefunctionare a ascensorului.
  • Testare pentru a ne asigura ca ascensorul functioneaza bine.

ASISTENTA 24/7

Timpul de interventie la fata locului: 4 ore.
Specialisti instruiti si cu experienta in modernizarea, repararea si mentenanta ascensoarelor, scarilor rulante si sistemelor de parcare.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site