Inspectii Lift

Reducem la minimum aparitia unor defectiuni neprevazute ale ascensoarelor si putem minimiza costurile.

Examinari regulate ale echipamentelor

Atlas Elevators dispune de o intreaga echipa de ingineri care detin cunostinte vaste privind legislatia recenta, standardele industriale si codurile de practica aprobate. Acest lucru ne permite sa furnizam servicii de testare si inspectie pentru a completa si sustine serviciile deja existente pe amplasamentul dumneavoastra.

Va putem ajuta sa va asigurati ca lifturile de persoane si de marfuri din cladirile dumneavoastra sunt conforme cu legislatia, standardele si codurile de practica aprobate relevante. Astfel putem reduce la minimum aparitia unor defectiuni neprevazute ale ascensoarelor si putem minimiza costurile.

De asemenea, efectuand sondaje privind utilizarea lifturilor va putem ajuta sa va planificati bugetul.

In cele din urma, efectuam examinari regulate ale echipamentelor cu care sunt prevazute ascensoarele dumneavoastra si va furnizam rapoartele, documentatiile justificative si certificarile necesare.

Cu Atlas Elevators puteti fi sigur ca ascensorul dumneavoastra respecta intrutotul standardele nationale, iar evidentele privind ascensorul dumneavoastra sunt intotdeauna la zi.

EVITATI COSTURI SUPLIMENTARE

Siguranta utilizatorilor este foarte importanta pentru Atlas Elevators si in acelasi timp trebuie sa reprezinte o preocupare principala pentru dumneavoastra.

Inspectiile la timp vor evita aparitia unor probleme care ar putea duce la costuri neprevazute datorate nerespectarii standardelor industriale si codurile de practica aprobate. In acelasi timp, va asigura utilizarea in deplina siguranta a echipamentelor.

Atlas Elevators va pune la dispozitie:

  • Servicii de testare si inspectie
  • Sondaje privind utilizarea lifturilor
  • Planificarea bugetelor
  • Rapoarte, documentatii justificative si certificari

ASISTENTA 24/7

Timpul de interventie la fata locului: 4 ore.
Specialisti instruiti si cu experienta in modernizarea, repararea si mentenanta ascensoarelor, scarilor rulante si sistemelor de parcare.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site