Ascensoare pentru spitale

Ascensoare pentru spitale dar și centre medicale, centre de îngrijire a sănătății, centre comunitare și cămine.

Ascensoare pentru spitale

Pentru utilizare în clădiri precum spitale dar și centre medicale, centre de îngrijire a sănătății, centre comunitare și cămine.Dimensiunile ascensoarelor pentru transportul persoanelor în spitale Atlas Elevators se încadrează în standardele universale care prevăd un spațiu suficient în care să poată intra cel puțîn o targă și un însoțitor. Cabinele ascensoarelor pentru spitale Atlas Elevators corespund normelor igienice și sănătate și sunt luate măsuri pentru prevenirea antibacteriană. Designul interior al cabinelor ascensoarelor pentru spitale Atlas Elevators, este proiectat din inox iar iluminarea este păstrată la un nivel care nu deranjează pacientul. Butoanele cabinei ascensoarelor spitalului sunt poziționate mai jos comparativ cu celelalte tipuri de ascensoare, iar ușile sunt mai late. Atlas Elevators ia măsuri de precauție pentru prevenirea situațiilor de întrerupere a energiei electrice.

Atlas Elevators considera ca transportul pacienților în spitale este o etapă importantă și de aceea acordă acestor proiecte o atenție specială.

Ascensoarele Atlas Elevators pentru spitale respectă în totalitate toate standardele europene de siguranță.

Pentru toate echipamentele instalate asigurăm mentenanță, service autorizat garanție și post garanție, efectuat de ingineri acreditați.
→ Citeste mai mult
Caracteristici speciale, ascensoare pentru spitale Atlas Elevators:
  • În caz de pană de electricitate, ascensoarele asigura procedura de eliberare și deschidere cu ajutorul unei baterii automate
  • Dispozitiv de detectare a suprasarcinii
  • Telefon pentru apeluri de urgență permanent în dublu sens conform directivei Lifturi 95/16 CE
  • Servicii spitalicești. Ascensorul este prevăzut cu un comutator în COP care menține ușile deschise până când este apelat ascensorul.
  • Ascensorul este operat exclusiv din interiorul vehiculului (operare VIP)
  • Detector luminos uși 3D sau 2D
  • Uși automate V.V.V.F.
  • Aducere la nivel foarte precisă
  • Balustrade de protecție (elastic, lemn, inox)

CERERE DE OFERTĂ

Atlas Elevators asigură servicii de consultanță, proiectare, instalare și service 24/7 ascensoare pentru transportul persoanelor in spitale.
Contactați-ne cu încredere!

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site