Ascensoare Hidraulice

Performante, economice și silențioase în funcționare, cu o viteză maximă de deplasare de 0,63 m/sec, pentru clădiri cu regim de înălțime mic sau mediu, clădiri rezidențiale și centre de afaceri.

Ascensoare hidraulice pentru persoane

Ascensoarele hidraulice Atlas Elevators se instalaează în clădiri cu regim de înălțime mic sau mediu, clădiri rezidențiale și centre de afaceri. Sunt performante și silențioase în funcționare, cu o viteză maximă de deplasare de 0,63 m/sec și posibilitatea de a transporta în cabină diferite sarcini.

Ne diferențiem prin tehnologia inovatoare care oferă o calitate excelentă a deplasării prin intermediul supapei electronice C-LRV și o economie de energie de până la 70% comparativ cu alte sisteme, grație dispozitivului cu intervor și circuitelor automatizate.

Îmbinăm tehnologia avansată, designul inovator și etica față de mediul înconjurător, pentru a oferi clienților soluții de o eficacitate remarcabilă.

Ascensoare hidraulice pentru persoane
Ascensoare hidraulice pentru persoane
Ascensoare hidraulice pentru persoane
Avantajele ascensoarelor hidraulice:
  • Montare rapidă, costuri scăzute de proiectare, montaj și întreținere.
  • Fiabilitate crescută datorată simplității echipamentelor și a componentelor folosite.
  • Controler de tehnologie avansată cu sisteme speciale de automatizare cu consum energetic foarte redus și mod „stand by” pentru optimizarea economiilor de energie.
  • Conformitate cu directiva 95/16/CE.
  • Precizie optimă de oprire care depășește cerințele standardului EN81-1/A3.
  • Consum redus de energie și putere nominală prin utilizarea invertorului V.V.V.F.
  • Gamă largă de finisaje și accesorii prietenoase pentru mediu.

CERERE DE OFERTĂ

Atlas Elevators asigură servicii de consultanță, proiectare, instalare și service 24/7 ascensoare hidraulice pentru persoane.
Contactați-ne cu încredere!

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site