Scări, trotuare, benzi rulante

Proiectate și fabricate special pentru a spori fluxul de trafic în mediile comerciale, industriale și de transport public.

Scări, trotuare, benzi rulante

Scările rulante Atlas Elevators sunt proiectate și fabricate pentru a spori fluxul de trafic în mediile comerciale, industriale și de transport public. Benzile rulante facilitează transportul persoanelor pe orizontală și sunt complet integrate în arhitectura clădirii. Aceste sisteme stau la baza multor ansambluri de construcții și infrastructură din lumea noastră modernă.

Scările si benzile rulante Atlas Elevators sunt disponibile într-o gamă largă de finisaje și materiale. Oferim totodată varianta rezistență la intemperii, pentru utilizare în aplicații semi-exterioare sau exterioare, asigurând astfel transportul eficient al persoanelor indiferent de poziționarea sistemului, în interior sau în exterior.

Indiferent de amploarea proiectului dvs., de la o singură scară rulantă la o instalare de sisteme multiple, echipa de ingineri Atlas Elevators este aici pentru a vă ajuta – contactați-ne pentru a discuta cerințele dvs. specifice.

Efectuăm lucrări de reparații și întreținere cu piese disponibile rapid, din stoc, eliminând perioadele de nefunctionare.

Pentru toate echipamentele instalate asigurăm mentenanță, service autorizat garanție și post garanție, efectuat de ingineri acreditați.
→ Citeste mai mult
scari rulante benzi rulante
scari rulante benzi rulante
scari rulante benzi rulante
Scările, trotuarele și benzile rulante Atlas Elevators se evidențiază comparativ cu alte sisteme similare deoarece:
  • Prezintă certificare CE și certificare completă conform standardelor EN 115.
  • Bifează toate normele de siguranță în vigoare.
  • Funcționare fără zgomot.
  • Performanță ridicată și calitate excelentă a transportului.
  • O gamă variată de aplicații grație designului compact care permite instalarea în spații de dimensiuni minime.
  • Instalare completă în mall-uri, aeroporturi, hoteluri și clădiri de birouri.

CERERE DE OFERTĂ

Atlas Elevators asigură servicii de consultanță, proiectare, instalare și service 24/7 scări, benzi și trotuare rulante.
Contactați-ne cu încredere!

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site