Ascensoare de mare viteză

Ascensoare de mare viteză inovatoare care stabilesc noi repere de calitate, performanță și fiabilitate. Ascensoarele de mare viteză Atlas Elevators sunt disponibile într-o gama largă de viteze și capacități.

Ascensoare de mare viteză

Atlas Elevators instalează ascensoare de mare viteză inovatoare, sistemele noastre stabilind noi repere de calitate, performanță și fiabilitate. Ascensoarele de mare viteză Atlas Elevators sunt disponibile într-o gama largă de viteze și capacități. Folosim tehnologie inteligentă pentru o eficientă superioară și o funcționare intuitivă.

Investim în eficiența energetică urmărind o politică bazată pe alegeri calitative, soluții adaptate oricărui tip de locație și respectarea celor mai exclusive cerințe în domeniu. Ascensoarele de mare viteză Atlas Elevators sunt dotate cu mai multe caracteristici de economisire a energiei cum ar fi funcția stand-by a controlerului și iluminatul LED în cabina.

Ascensoarele de mare viteză Atlas Elevators asigură o calitate desăvârșită a deplasării. Toate măsurătorile sunt realizate conform standardului ISO 18738 ducând la un confort impresionant al deplasării. Utilizarea unor dispozitive de ghidaj izolate reduce la minimum nivelul de vibrații și zgomot.

Pentru toate echipamentele instalate asigurăm mentenanță, service autorizat garanție și post garanție, efectuat de ingineri acreditați.
→ Citeste mai mult

ascensoare de mare viteza
ascensoare de mare viteza
ascensoare de mare viteza
Avantajele ascensoarelor de mare viteză Atlas Elevators:

ÎN CAZUL CLĂDIRILOR ÎNALTE CARE NECESITĂ UN ASCENSOR DEOSEBIT, ATLAS ELEVATORS PROPUNE UN ASCENSOR DE ULTIMĂ GENERAȚIE CARE POATE ATINGE O VITEZĂ DE PÂNĂ LA 4 M/SEC CU O SERIE DE FUNCȚIONALITĂȚI ADESEA NECESARE PENTRU CLĂDIRI CU ASCENSOARE MULTIPLE CUM AR FI:

  • Parolă de siguranță
  • Comenzi separate pentru deplasare și uși
  • Parolă de siguranță (utilizare limitată, acces limitat)
  • Vizualizare și programare a parametrilor
  • Afișare registru erori și statistică
  • Gestionarea deplasării cu ajutorul ceasului de control

CERERE DE OFERTĂ

Atlas Elevators asigură servicii de consultanță, proiectare, instalare și service 24/7 ascensoare de mare viteza.
Contactați-ne cu încredere!

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site