Ascensoare Hidraulice MRL

Ascensoare hidraulice fără camera mașinii ( MRL – Machine Room Less ), Atlas HYDRO MRL, un produs de pionierat care combină toate avantajele unui lift hidraulic cu eliminarea cerințelor legate de existența unei camere a mașinii.

Ascensoare hidraulice MRL pentru persoane

Ascensoarele hidraulice de tip MRL (machine room less) se adresează clădirilor care nu au fost prevăzute cu o sală a mașinilor, respectiv camera motorului. În aceste cazuri, mecanismul, dispozitivul de acționare și comenzile sunt instalate în înălțimea de construcție a puțului. Un panou de acces pentru mentenanță este integrat la o distanță de până la 15 m depărtare de puțul liftului sau este instalat într-o incinta separată lângă ușa celui mai înalt punct de acces la puț.

Atlas Elevators prezintă Atlas HYDRO MRL, un produs de pionierat care combină toate avantajele unui lift hidraulic cu eliminarea cerințelor legate de existența unei camere a mașinii.

Standardul proprietar HYDRO MRL reprezintă o soluție foarte fiabilă și eficientă pentru clădiri cu variații ale frecvenței de utilizare a ascensorului.

Îmbinăm tehnologia avansată, designul inovator și etica față de mediul înconjurător, pentru a oferi clienților soluții machine room less de o eficacitate remarcabilă.

Ascensoare hidraulice MRL ( fara camera masinii)
Ascensoare hidraulice MRL ( fara camera masinii)
Ascensoare hidraulice MRL ( fara camera masinii)
Avantajele ascensoarelor hidraulice MRL Atlas Elevators:
  • Elimină dezavantajele liftului clasic, și anume nevoia de cameră a mașinii.
  • Montare rapidă, costuri scăzute de proiectare, montaj și întreținere.
  • Fiabilitate crescută datorată simplității echipamentelor și a componentelor folosite.
  • Controler de tehnologie avansată cu sisteme speciale de automatizare cu consum energetic foarte redus și mod „stand by” pentru optimizarea economiilor de energie.
  • Conformitate cu directiva 95/16/CE.
  • Precizie optimă de oprire care depășește cerințele standardului EN81-1/A3.
  • Consum redus de energie și putere nominală prin utilizarea invertorului V.V.V.F.
  • Gamă largă de finisaje și accesorii prietenoase pentru mediu.

CERERE DE OFERTĂ

Atlas Elevators asigură servicii de consultanță, proiectare, instalare și service 24/7 ascensoare hidraulice MRL ( machine room less) pentru persoane.
Contactați-ne cu încredere!

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site