ASCENSOARE HIDRAULICE

Hydro

Mobilitate îmbunătățită cu ascensoare hidraulice pentru persoane.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Experimentați o călătorie lină și relaxantă cu Hydro, lift hidraulic pentru persoane Atlas Elevators.

Pentru clădirile moderne cu până la 5 etaje, Hydra redefinește confortul urban, oferind o combinație perfectă de design elegant, tehnologie avansată și performanță silențioasă.

Avantaje

Montare rapidă, costuri scăzute de proiectare, montaj și întreținere.

Fiabilitate crescută datorată simplității echipamentelor și a componentelor folosite.

Controler de tehnologie avansată cu sisteme speciale de automatizare cu consum energetic foarte redus și mod „stand by” pentru optimizarea economiilor de energie.

Conformitate cu directiva 95/16/CE.

Precizie optimă de oprire care depășește cerințele standardului EN81-1/A3.

Consum redus de energie și putere nominală prin utilizarea invertorului V.V.V.F.

Gamă largă de finisaje și accesorii prietenoase pentru mediu.

Ascensoarele hidraulice sunt ideale pentru

Clădiri rezidențiale moderne

Ideale pentru a facilita accesul locuitorilor la diverse etaje în blocurile de apartamente sau condominii de până la 5 etaje.

Clădiri
de birouri

În clădirile de birouri cu o înălțime moderată, sunt soluții practice pentru a facilita transportul angajaților și vizitatorilor între etaje.

Hoteluri și spații comerciale

În hotelurile de dimensiuni medii, ascensoarele hidraulice pot asigura o călătorie confortabilă și rapidă între etaje pentru oaspeți și personal.

Instituții
publice

Potrivite pentru utilizare în diverse tipuri de clădiri comerciale și instituționale, cum ar fi școlile sau instituțiile medicale de dimensiuni medii.

Creșterea gradului de accesibilitate

+70%

Eficiență energetică

+80%

Îmbunătățirea imaginii clădirii

+20%

Nu ezitați să contactați Atlas Elevators pentru o ofertă personalizată: telefon: 0760-260-603 – email: sales@atlaselevators.ro
CARACTERISTICI

Ne diferențiem prin tehnologia inovatoare care oferă o calitate excelentă a deplasării prin intermediul supapei electronice C-LRV și o economie de energie de până la 70% comparativ cu alte sisteme.

ASCENSOARE PERSOANE

Alegerea sistemului potrivit pentru proiectul tău:

Aether

Ascensor electric pentru persoane

Aether MRL

Ascensor electric pentru persoane, fără camera mașinii

Hydro

Ascensor hidraulic pentru persoane

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Hydro MRL

Ascensor hidraulic pentru persoane, fără camera mașinii
ATLAS ELEVATORS

Asistență 24/24

Timpul de intervenție la fata locului: 4 ore.
PROIECTE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators dispune de o experiență amplă în proiectarea și implementarea eficientă a ascensoarelor de persoane într-o varietate de locații.

Ascensoare pentru persoane
Atlas Elevators

Descoperă performanța și adaptabilitatea în transportul vertical al persoanelor. Contactează-ne acum pentru soluții personalizate!

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Experimentează viitorul transportului vertical cu lifturile pentru persoane de la Atlas Elevators. Concentrate pe performanță și eficiență, aceste soluții redefinește experiența călătoriei verticale, oferind în același timp un mediu sigur și confortabil pentru pasageri.

Echipate cu tehnologii de vârf și sisteme avansate de economisire a energiei, lifturile noastre pentru persoane sunt proiectate pentru a oferi o călătorie fără probleme, minimizând în același timp consumul de resurse. Indiferent dacă este vorba de un imobil comercial, un complex rezidențial sau o clădire de birouri, soluțiile noastre nu numai că îmbunătățesc mobilitatea, dar și reduc impactul asupra mediului înconjurător.

Alege Atlas Elevators pentru a beneficia de tehnologie de vârf și pentru a contribui la un transport vertical mai inteligent și mai sustenabil. Descoperă cum poți transforma călătoriile verticale într-o experiență sigură și confortabilă pentru toți pasagerii.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site