LIFTURI PENTRU MARFĂ
ȘI PLATFORME →

Lifturi pentru marfă robuste și fiabile, destinate spațiilor de tip producție, depozit, supermarket, restaurant, mall, hotel, aeroport, spital, în care activitățile impun tranfic intens de mărfuri.
Ca și unic furnizor în România, Atlas Elevators vine în sprijiunul antreprenorilor propunând soluția ZeroPit™, lift de marfă fără puț, care poate fi instalat fără decupari în pardoseală sau modificări ale construcției și beneficiază de avantajul celui mai rapid proces de instalare.

CONTACTAȚI-NE ACUM PENTRU A DESCOPERI AVANTAJELE SOLUȚIILOR ATLAS ELEVATORS →

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ASCENSOARE, LIFTURI PENTRU MARFĂ –
ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Ascensoarele / lifurile pentru marfă și platformele sunt utilizate în mod obișnuit în sectoarele industriale, horeca clădiri de afaceri și spitale pentru transportul de mărfuri grele și voluminoase între etaje, cum ar fi utilaje, cărucioare de catering, alimente, paturi pentru pacienți, echipamente grele etc.

În lipsa unui ascensor, lift de marfă, este dificil să transportați obiecte mari între etaje. Atunci când transportul se face fără a folosi acest tip de echipament, procesul de transport poate duce la deteriorarea mărfurilor sau echipamentelor care sunt transportate.

Pentru a evita pagubele sunt instalate echipamente de transport pe verticală. De regulă, lifturile pentru marfă se deplasează cu o viteză mai mică în comparație cu lifturile de persoane sau alte tipuri de ascensoare, astfel încât obiectele voluminoase să nu fie deteriorate în timpul transportului. Mai mult decât atât, ascensoarele de marfă permit companiei reducerea forței de muncă alocate pentru transport. Astfel, odată cu instalarea ascensoarele, lifturilor pentru marfă, proprietarii de afaceri vor constata costuri de transport semnificativ mai mici precum și o creștere a eficienței operaționale.

Ascensoare, lifturi pentru marfă și platforme
Atlas Elevators

TRANSPORTUL PE VERTICALĂ AL MĂRFURILOR

SOLUȚII ATLAS ELEVATORS

Cu specificații complete, performanțe bune, fiabilitate ridicată și raport calitate-preț superior, Atlas Elevators oferă soluții eficiente de transport marfă pe verticală, care pot fi adaptate la orice tip de arhitectură.

 • lifturi de marfă verticale
 • lifturi de marfă înclinate
 • lifturi de marfă fără puț – ZERO PIT™

Vă puteți baza pe experiența și cunoștiințele echipei noastre de ingineri pentru a alege, împreună lifturi pentru marfă care îndeplinesc nu numai nevoile dumneavoastră individuale, ci și reglementările și normele de siguranță specifice clădirii.

Fiecare sistem de lifturi pentru marfă este proiectat și executat în regim unicat, optimizat și adaptat la nevoile fiecărui client.

AVANTAJELE SOLUȚIILOR ATLAS ELEVATORS

 • Foarte rezistente și silențioase.
 • Capacitate de ridicare pâna la 20.000kg.
 • Unghi înclinare de până la 45 de grade
 • Costuri scăzute de proiectare, montaj și întreținere.
 • Consum redus de energie și putere nominală.
 • Se adaptează perfect la toate tipurile de clădiri sau încărcătură.
 • Conformitate cu  directiva 2006/42/EC.
 • Amplasare: interior sau exterior (lipit de clădire).
 • Dispozitiv de blocare pentru încărcare-descărcare marfă.
 • Încărcare/descărcarea se poate realiza pe acelaşi latură sau latura opusă.
 • Închidere mecanică a ușilor și blocare electrică cu siguranță garantată
 • Laturile fără uși se pot executa din tablă sau grilaj.
 • Fiabilitate crescută datorată simplității echipamentelor și a componentelor folosite.
 • Servicii post-montaj, asistență 24/7

LIFT PENTRU MARFĂ, FĂRĂ PUȚ – ZERO PIT™

Atlas Elevators este unicul furnizor de sisteme de acest tip, din România.

Lifturile de marfă fără puț sunt ideale pentru clădirile in care săparea sub nivel nu este o opțiune, sau pentru a simplifica proiectarea construcțiilor noi.

Uneori, săparea unui puț nu poate fi posibilă, în special în clădirile mai vechi / existente. De exemplu, în clădiri precum apartamente sau case din oraș, decuparea pardoselii nu poate fi o opțiune. Mai mult, săparea unui puț nu este doar o sarcină dificilă, dar este și destul de costisitoare.

Lifturile de marfă fără puț vin in sprijiunul antreprenorilor, evitând aceste probleme. Lifturile de marfă de tip ‘ZERO PIT™’ elimină necesitatea puțului și pot fi instalate pe orice tip de podea. Aceste ascensoare sunt, foarte eficiente din punct de vedere al costurilor și al spațiului.

ECONOMIE DE SPAȚIU

Liftul pentru marfâ ATLAS ELEVATORS ZERO PIT™, elimină necesitatea unui puț, poate fi instalat fără modificări majore ale construcției sau săpături in pardoseașlă. Instalația compactă ajută la păstrarea caracterului și funcției originale a clădirii.

SIGUR ȘI EFICIENT

Cel mai rapid proces de proiectare – instalare. Liftul de marfă ATLAS ELEVATORS ZERO PIT™. Poate fi echipat cu uși care se deschid automat in stații, accesul facându-se rapid, facil și in deplină siguranță. Este autoportant eliminând stresul pe structura clădirii.

ECO TECH

Datorită consumului redus de energie și costurile mici de întreținere, ZERO PIT™ respectă mediul. Mecanismul necesită ungere doar o singură dată, la instalare, îndeajuns pentru toată durata de viață a liftului, eliminîndu-se astfel scurgerile și schimbul periodic de ulei.

INSTALARE RAPIDĂ

Greutatea ascensorului este suportată de baza arborelui pentru a reduce sarcina pe structura clădirii. Acest lucru grăbește procesul de instalare. Liftul pentru marfă ZERO PIT™ este de obicei instalat în timp foarte scurt, minimizând riscul de întreruperi ale activității companiei.

LIFTURI PENTRU MARFĂ
– ELECTRICE

Destinate spațiilor de tip producție, depozit, mall, supermarket, restaurant, hotel, aeroport, spital.

LIFTURI PENTRU MARFĂ
– HIDRAULICE

Destinate spațiilor de tip producție, depozit, mall, supermarket, restaurant, hotel, aeroport, spital.

LIFTURI MICI PENTRU MARFĂ
– MONTCHARGE

Destinate spațiilor de tip supermarket, restaurant, hotel.

PLATFORME
PENTRU MARFĂ

Destinate spațiilor de tip producție, depozit, mall, supermarket, restaurant, hotel, aeroport, spital.

PROIECTE RECENTE

ASCENSOARE, LIFTURI PENTRU MARFĂ ȘI PLATFORME – ATLAS ELEVATORS
PARTENER AUTORIZAT

DOPPLER

Atlas Elevators este partener autorizat și exclusiv Doppler, în România, completând astfel suita parteneriatelor cu producători de top de lifturi pentru marfă.

AVEȚI DE REALIZAT UN PROIECT?

Contactați-ne acum pentru a descoperi avantajele soluțiilor Atlas Elevators pentru ascensoare, lifturi pentru marfă și platforme pentru marfă.

ATLAS ELEVATORS

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
CLIENTI ATLAS ELEVATORS

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site