PLATFORME PENTRU MARFĂ

Titan

Ridică eficiența logistică la niveluri noi.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Platformele de marfă Atlas Elevators sunt soluții de transport vertical sau orizontal concepute pentru a muta mărfuri și echipamente grele între diferite niveluri sau zone într-un spațiu de lucru.

Aceste sisteme sunt esențiale pentru eficientizarea fluxurilor de lucru, optimizarea spațiului și îmbunătățirea siguranței în manipularea mărfurilor.

Avantaje

Eficiență
Îmbunătățită

Automatizarea transportului vertical scurtează timpul de manipulare a mărfurilor, crescând productivitatea și optimizând fluxul de lucru.

Siguranța
Lucrătorilor

Minimizează manipularea manuală a încărcăturilor grele, reducând astfel riscul de accidente și îmbunătățind siguranța generală.

Economie de
Spațiu

Valorifică spațiul vertical al clădirilor, eliberând suprafața la sol pentru alte activități productive sau de stocare.

Flexibilitate
Operațională

Adaptabile pentru a satisface nevoi diverse, cu multiple opțiuni de încărcare și capacități, potrivite pentru o varietate de industrii.

Platformele de marfă sunt ideale pentru:

Depozite și
Centre de Distribuție

Aceste spații câștigă considerabil prin utilizarea eficientă și rapiditatea transportului de marfă. Platformele de marfă oferă soluții esențiale pentru un flux logistic îmbunătățit, asigurând transferul sigur și eficient al încărcăturilor de diverse dimensiuni și greutăți.

Facilități de Producție
și Industriale

Vitale pentru deplasarea materialelor și echipamentelor de diferite dimensiuni, platformele de marfă contribuie la un flux de lucru neîntrerupt și productiv, minimizând necesitatea efortului fizic și maximizând eficiența proceselor operaționale.

Centre Comerciale
și Retail

Pentru magazine și centre comerciale care gestionează frecvent livrări și trebuie să mute stocurile între depozit și spațiul de vânzare, platformele de marfă oferă o soluție de transport orizontal sau vertical eficientă și sigură, facilitând o gestionare fluidă a inventarului.

Extinderea capacității logisitice

90%

Nu ezitați să contactați Atlas Elevators pentru o ofertă personalizată: telefon: 0760-260-603 – email: sales@atlaselevators.ro
CARACTERISTICI

Platformele de marfă Titan impresionează prin capacitatea lor remarcabilă de a gestiona încărcături de diverse dimensiuni și greutăți cu o eficiență operațională excepțională, constituind o soluție durabilă și adaptabilă pentru complexitatea provocărilor logistice actuale.

TITAN

TS

Platforme de Dimensiuni Mici

Pot avea o capacitate de la câteva sute de kilograme (de exemplu, 500 kg) până la 1-2 tone, ideale pentru magazine, restaurante sau birouri mici, unde necesitățile de transport sunt limitate la încărcături relativ ușoare.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

TITAN

TM

Platforme de Dimensiuni Medii și Mari

Acestea pot suporta de la 2-3 tone până la 10 tone sau mai mult, fiind adecvate pentru depozite, ateliere de producție și alte aplicații industriale care necesită transportul de marfă voluminoasă sau echipamente grele.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

TITAN

TX

Platforme Specializate pentru Încărcături Grele

Platforme proiectate pentru nevoi specifice, care pot suporta încărcături de peste 10 tone, utilizate în industria grea sau în aplicații unde se manipulează echipamente de dimensiuni și greutăți excepționale.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Sisteme de siguranță

Platforma de marfă Titan este echipată cu diverse sisteme de siguranță avansate pentru a garanta siguranța încărcăturilor și a personalului implicat. Aceste sisteme includ:
Blocare Automată
a Ușilor
Previne deschiderea accidentală în timpul operării, asigurând protecția mărfurilor și a operatorilor.
Sistem de Limitare
a Suprasarcinii
Oprire automată la detectarea unei încărcături peste capacitatea admisă, prevenind daunele.
Butoane de Oprire
de Urgență
Permite oprirea imediată a platformei în situații critice, crescând siguranța în utilizare.
Senzori de
Poziționare
Asigură oprirea precisă a platformei la nivelurile dorite, evitând incidentele legate de aliniere.
PLATFORME DE MARFĂ TITAN
Produs conform directivei 2006/42/CE privind echipamentele tehnice și EN 14010.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Opțiuni

Se pot adauga diverse optiuni pentru a personaliza platformele de marfă in functie de nevoile dumneavoastra.

Capacitate specială.

Dimensiuni speciale.

Pentru mai multe informatii, va rugam să

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

LIFTURI ȘI PLATFORME MARFĂ

Alegerea sistemului potrivit pentru proiectul tău:

Eos

Lift marfă electric

Proteus

Lift marfă hidraulic

Montcharge

Lifturi mici de marfă

Titan

Platforme marfă

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

ATLAS ELEVATORS

Asistență 24/24

Timpul de intervenție la fata locului: 4 ore.
PROIECTE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators dispune de o experiență amplă în dezvoltarea și implementarea eficientă a lifturilor de marfă într-o varietate de locații.

Lifturi și platforme pentru marfă
Atlas Elevators

Descoperă performanța și adaptabilitatea în transportul vertical al mărfurilor. Contactează-ne acum pentru soluții personalizate!

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Experimentează viitorul logistic cu lifturile de marfă și platformele de marfă eco-eficiente de la Atlas Elevators. Proiectate cu un accent deosebit pe eficiența energetică, aceste soluții nu doar optimizează gestionarea încărcăturilor, ci și contribuie la economia de energie.

Cu tehnologii inovatoare și sisteme avansate de economisire a energiei, lifturile noastre de marfă și platformele sunt concepute pentru a minimiza consumul de resurse, oferind în același timp performanțe excelente. Indiferent dacă operezi într-un depozit, o unitate de producție sau altă facilitate, soluțiile noastre nu numai că îți optimizează procesele logistice, dar și reduc impactul asupra mediului.

Alege Atlas Elevators pentru a beneficia de tehnologie de vârf și pentru a contribui la o gestionare responsabilă a resurselor. Descoperă cum poți transforma eficiența logistică într-o experiență sustenabilă.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site