LIFTURI DE MARFĂ HIDRAULICE

Proteus

Soluții robuste pentru transportul și gestionarea inteligentă a încărcăturilor.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Liftul de marfă hidraulic Proteus, soluția tehnologică avansată pentru transportul vertical al mărfurilor între diferite niveluri ale unei clădiri sau structuri.

Proiectat pentru a asigura durabilitate și forță în transportul de marfă, acest tip de lift utilizează un sistem hidraulic puternic pentru a permite o manipulare sigură și eficientă, adaptându-se perfect la diverse cerințe de încărcare.

Avantaje

Costuri
Accesibile

Avantajul semnificativ al lifturilor hidraulice este reprezentat de investiția inițială redusă, oferind o soluție eficientă pentru proiectele cu resurse financiare limitate.

Capacitate Mare
de Încărcare

Aceste lifturi excellează în manipularea greutăților mari, fiind capabile să transporte echipamente voluminoase și mărfuri grele, ideal pentru cerințele de depozitare.

Durabilitate
Remarcabilă

Lifturile hidraulice se disting prin robustețea și rezistența lor de lungă durată, operând eficient în medii industriale intense, ceea ce le face deosebit de fiabile.

Flexibilitate
în Instalare

Datorită structurii lor compacte, aceste lifturi pot fi integrate ușor în spații restricționate, fără a necesita modificări structurale ample, facilitând astfel adaptarea la diferite medii.

Liftul de marfă Proteus este ideal pentru

Depozite și
Centre de Distribuție

Aceste spații beneficiază enorm de pe urma eficienței și vitezei de mișcare a mărfurilor. Lifturile hidraulice de marfă facilitează un flux logistic optimizat, permițând manipularea sigură și rapidă a încărcăturilor voluminoase sau grele.

Facilități de Producție
și Industriale

Esențiale pentru transportul materialelor și echipamentelor grele, lifturile hidraulice sprijină menținerea unui flux de lucru continuu și eficient, reducând efortul fizic necesar și optimizând producția.

Centre Comerciale
și Retai

Pentru magazinele și centrele comerciale care primesc livrări constante de marfă și necesită redistribuirea stocurilor între depozit și spațiul de vânzare, lifturile hidraulice de marfă asigură un transport vertical eficient și sigur,

Extinderea capacității logisitice

90%

Nu ezitați să contactați Atlas Elevators pentru o ofertă personalizată: telefon: 0760-260-603 – email: sales@atlaselevators.ro
CARACTERISTICI

Liftul hidraulic de marfă Proteus se remarcă prin puterea sa extraordinară de a manipula încărcături grele și voluminoase cu o eficiență operațională deosebită, oferind o soluție robustă și de lungă durată pentru diversele provocări din domeniul logistic.

Proteus

Lift de marfă hidraulic

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

PROTEUS - CARACTERISTICI STANDARD

Viteza de deplasare

Variabilă

Tensiune

220V - 400V

Stații

2 - 8

Sisteme de siguranță

Liftul de marfă hidraulic Proteus include o gamă variată de sisteme de siguranță de înaltă fiabilitate pentru a asigura protecția operatorilor și a mărfurilor transportate. Printre acestea se numără:
Valve de Siguranță
pentru Presiune
Previn supraîncărcarea hidraulică și accidentele, limitând presiunea sistemului hidraulic pentru o operare sigură și eficientă.
Blocare Mecanică
Automată
Activează automat pentru a opri coborârea necontrolată a cabinei în caz de defecțiune, asigurând protecția încărcăturii și a personalului.
Sistem de Detecție
a Suprasarcinii
Împiedică funcționarea liftului atunci când capacitatea de încărcare este depășită, protejând structura și sistemul hidraulic de daune.
Mecanism de Coborâre
Manuală
Permite coborârea sigură și controlată a cabinei în situații de urgență, cum ar fi pană de curent sau defectări ale sistemului, garantând evacuarea în siguranță.
lift de marfă hidraulic proteus
Produs conform directivei 2006/42/CE privind echipamentele tehnice și EN 14010.

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Opțiuni

Se pot adauga diverse optiuni pentru a personaliza liftul de marfă in functie de nevoile dumneavoastra.

Capacitate specială.

Dimensiuni speciale.

Instalare verticală

Instalare încilinată

ZERO PIT™

Pentru mai multe informatii, va rugam să

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

LIFTURI ȘI PLATFORME MARFĂ

Alegerea sistemului potrivit pentru proiectul tău:

Eos

Lift marfă electric

Proteus

Lift marfă hidraulic

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Montcharge

Lifturi mici de marfă

Titan

Platforme marfă
ATLAS ELEVATORS

Asistență 24/24

Timpul de intervenție la fata locului: 4 ore.
PROIECTE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators dispune de o experiență amplă în dezvoltarea și implementarea eficientă a lifturilor de marfă într-o varietate de locații.

Lifturi de marfă
Atlas Elevators

Descoperă performanța și adaptabilitatea în transportul vertical al mărfurilor. Contactează-ne acum pentru soluții personalizate!

Primiți asistență personalizată de la experții Atlas Elevators

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Experimentează viitorul logistic cu lifturile de marfă și platformele de marfă eco-eficiente de la Atlas Elevators. Proiectate cu un accent deosebit pe eficiența energetică, aceste soluții nu doar optimizează gestionarea încărcăturilor, ci și contribuie la economia de energie.

Cu tehnologii inovatoare și sisteme avansate de economisire a energiei, lifturile noastre de marfă și platformele sunt concepute pentru a minimiza consumul de resurse, oferind în același timp performanțe excelente. Indiferent dacă operezi într-un depozit, o unitate de producție sau altă facilitate, soluțiile noastre nu numai că îți optimizează procesele logistice, dar și reduc impactul asupra mediului.

Alege Atlas Elevators pentru a beneficia de tehnologie de vârf și pentru a contribui la o gestionare responsabilă a resurselor. Descoperă cum poți transforma eficiența logistică într-o experiență sustenabilă.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site