Lifturi Proiecte Speciale

Conceptul de ascensor potrivit nevoilor dumneavoastra.

Lifturi personalizate care se vor potrivi oricarei cerinte

Cand cerintele arhitecturale sau constrangerile legate de spatiu nu permit instalarea unor modele standard de ascensor, exista intotdeauna o solutie. In cadrul Atlas Elevators noi gandim creativ si suntem mandri sa oferim lifturi personalizate care se vor potrivi oricarei cerinte specifice.

In cadrul Atlas Elevators avem cunostintele si expertiza provenite din experienta si din capacitatile noastrepentru a construi ascensoare personalizate care indeplinesc nu numai nevoile dumneavoastra individuale, ci si reglementarile si normele de siguranta specifice cladirii.

Lucram impreuna cu echipa dumneavoastra de proiectare pentru a elabora conceptul de ascensor potrivit nevoilor dumneavoastra, pentru a ne asigura ca fiecare aspect al proiectului este explorat, inteles si realizat in mod eficient.

Fabricarea ascensorului dumneavoastra personalizat incepe numai cand avem convingerea ca acesta indeplineste toate cerintele dumneavoastra. Inginerii nostri dedicati planifica cu meticulozitate fiecare etapa a proiectului indiferent cat de solicitant si de dificil este mediul de lucru (capacitate non-standard, spatiu neobisnuit pentru instalarea ascensorului, lipsa unui put).

CERERE DE OFERTA

Suntem gata sa va pregatim o oferta. Daca sunteti interesati in produsele si serviciile oferite de Atlas Elevators, va invitam sa ne contactati. Vom raspunde in cel mai scurt timp.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site