Lift de Mare Viteza

Viteza de pana la 4 m/sec.

Ascensoare de ultima generatie

In cadrul Atlas Elevators noi investim in directia ascensoarelor eficiente energetic. Din punct de vedere al mediului, ascensoarele de mare viteza sunt dotate cu mai multe caracteristici de economisire a energiei cum ar fi functia stand-by a controlerului si iluminatul LED in cabina.

Cu ascensoarele de mare viteza ale Atlas Elevators aveti un ascensor care raspunde nevoilor dumneavoastra in proportie de 100% cu o reducere de pana la 60% a consumului de energie.

Ascensoarele de mare viteza asigura o calitate impresionanta a deplasarii. Toate masuratorile sunt realizate conform standardului ISO 18738 ducand la un confort impresionant al deplasarii. Utilizarea unor dispozitive de ghidaj izolate reduce la minimum nivelul de vibratii si zgomot.

In cazul cladirilor inalte care necesita un ascensor deosebit, Atlas Elevators prezinta un ascensor de ultima generatie care poate atinge o viteza de pana la 4 m/sec cu o serie de functionalitati adesea necesare pentru cladiri cu ascensoare multiple cum ar fi:
  • Parola de siguranta
  • Comenzi separate pentru deplasare si usi
  • Parola de siguranta (utilizare limitata, acces limitat)
  • Vizualizare si programare a parametrilor
  • Afisare registru erori si statistica
  • Gestionarea deplasarii cu ajutorul ceasului de control

CERERE DE OFERTA

Suntem gata sa va pregatim o oferta. Daca sunteti interesati in produsele si serviciile oferite de Atlas Elevators, va invitam sa ne contactati. Vom raspunde in cel mai scurt timp.

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site