In Tehnologie

Uneori, atunci când este necesară instalarea unui lift pentru marfă, săparea unui puț nu poate fi posibilă în special în clădirile mai vechi / existente. De exemplu, în clădiri precum apartamente sau case din oraș, decuparea pardoselii nu poate fi o opțiune. Mai mult, săparea unui puț nu este doar o sarcină dificilă, dar este și destul de costisitoare.

Ca și unic furnizor în România pentru acest sistem de lift marfă fără puț, Atlas Elevators vine în sprijiunul antreprenorilor propunând soluția ZeroPit™. Lifturile de marfă de tip ZeroPit™ elimină necesitatea creării unui puț și pot fi instalate pe orice tip de podea. Aceste lifturi pentru marfă sunt deosebit de eficiente din punct de vedere al costurilor și spațiului.

AVANTAJELE SOLUTIEI LIFT MARFĂ ZEROPIT™

ATLAS ELEVATORS

ECONOMIE DE SPAȚIU

Liftul pentru marfâ ZERO PIT™, elimină necesitatea creării unui puț și ca urmare poate fi instalat fără decupari în pardoseală sau modificări majore ale construcției. Instalarea compactă ajută la păstrarea caracterului și funcției originale a clădirii.

SIGURANȚĂ ȘI EFICIENȚĂ

Soluția lift marfă fără puț – ZeroPit™ beneficiază de avantajul celui mai rapid proces de proiectare – instalare. ZeroPit™ poate fi echipat cu uși care se deschid automat în stații, accesul facându-se rapid, facil crescând gradul de siguranță. Sistemul de transport este autoportant eliminând stresul pe structura clădirii.

TEHNOLOGIE ECO, RESPONSABILITATEA MEDIULUI

Sistemul ZeroPit™ combină tehnologia și materialele secolului 21 cu obiectivele moderne cum ar fi eficientă energetică, responsabilitatea mediului, spațiu util crescut, profilare pe funcția originală a clădirii și timp scăzut de instalare. Mecanismul necesită ungere doar o singură dată, la instalare, îndeajuns pentru toată durata de viață a liftului, eliminîndu-se astfel scurgerile, schimbul și deversarile periodice de ulei, un plus pentru protecția mediului față de lifturile obișnuite.

INSTALARE RAPIDĂ

Greutatea liftului este suportată de baza arborelui pentru a se reduce sarcina pe structura clădirii. Acest lucru grăbește procesul de instalare. Soluția lift marfă fără puț – ZERO PIT™ beneficiază de un timp de instalare foarte scurt, minimizând riscul de întreruperi ale activității companiei.

Soluțiile tehnologice și serviciile noastre au aplicații în toate sectoarele industriale și rezidențiale, echipele noastre de ingineri asigurând servicii de proiectare, implementare și mentenanță ascensoare de persoane, speciale și marfă, precum și sisteme de parcare. În paralel oferim servicii calificate de modernizare, reparații și inspecții lifturi.

Oferind serviciile noastre de furnizor unic de sisteme de lifturi de marfă fără puț în România, Atlas Elevators este într-o continuă căutare de clienți noi, construind parteneriate profitabile și de durată. Acum și în viitor vrem să ne extindem portofoliul de clienți, dezvoltând produse și servicii care corespund întotdeauna cerințelor și nevoilor clienților noștri.

Recommended Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site