In Actualitate

Atlas Elevators oferă acum modalitați flexibile de plată, suport tehnic complet si nelimitat, soluții eficiente de transport pe verticală si sisteme de parcare cu livrare imediată din stoc.

Unul dintre dezavantajele dezvoltatorilor locali este capitalizarea, în contextul în care proiectele imobiliare necesită investiţii de milioane şi zeci de milioane de euro. Suntem de parere că este important să avem în această zonă diverse tipuri de asocieri care să ne ajute pe parcurs.

În acest context, Atlas Elevators vine in ajutorul clienților săi cu oferte speciale, adaptate preferințelor și nevoilor dumneavoastră. Oferim modalități flexibile de plată care devin utile celor interesați, permițându-le să se mențină sau chiar să reducă bugetul lunar de investiții.

Programele noastre flexibile de plată, reprezintă cea mai atractivă ofertă existentă pe piata de sisteme de parcare si lifturi.

Spune Christoforos Milionis, CEO al Atlas Elevators.

Prin gama sa de echipamente, Atlas Elevators se încadrează într-o arie largă de proiecte unde este necesar transportul optim pe verticală al persoanelor și mărfurilor, sau crearea locurilor de parcare. Concret, de la sisteme de parcare dependente, sisteme de parcare independente, ascensoare pentru persoane, ascensoare pentru spitale, lifturi pentru marfă, până la scări și benzi rulante. Atlas Elevators proiectează, instalează și asigură mentenanță post montaj cu echipele proprii de ingineri si tehnicieni. Beneficiam de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente.

Stoc mare de echipamente, cu livrare imediată

Pentru că timpul înseamnă bani, este nevoie de maximă eficiență în a rezolva situații care împiedică avansarea proiectului dvs. Astfel, de la alegerea facilă, programele flexibile de plată si până la instalarea echipamentelor, Atlas Elevators vine cu avantaje. Majoritatea echipamentelor și componentelor se află pe stoc, astfel încât șansele sunt concrete ca echipamentul de care aveți nevoie să se regasească imediat disponibil. În plus, venim cu soluții inovatoare, ceea ce scurtează durata de proiectare – instalare a echipamentelor în locație.

Fiecare proiect este unic și de fiecare data vom găsi și alternative eficiente, ce oferă randament și au un pret mai accesibil. În acest sens, serviciul de consiliere Atlas Elevators vă demonstrează că ne bazam pe o echipa bine instruită, dinamică, orientată spre nevoile clientului.

Contactați-ne și astfel ne oferiți posibilitatea pregătirii solutiilor și ofertelor bazate pe analiza proiectului dvs. Modalitățile de plată se negociează în funcție de nevoile clienților și de particularitățile fiecarui proiect.

DESPRE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de închiriere sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație.

Recommended Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site