LIFT PERSOANE,

Soluţii eficiente de mobilitate pe verticală pentru clădiri noi sau existente, consum redus de energie și respectarea tuturor normelor de siguranță. Serviciu extensiv de reparare a defecțiunilor, cu suport non-stop asigurat de experți în domeniu.

CÂT COSTĂ UN LIFT PERSOANE? CONTACTAȚI-NE ACUM PENTRU A DESCOPERI AVANTAJELE SOLUȚIILOR ATLAS ELEVATORS →

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

LIFT PERSOANE  –
ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Furnizăm o gamă largă de ascensoare pentru persoane, proiectate în conformitate cu cerințele clienților și standardele europene, utilizând componente și materiale de calitate superioară.

Echipamentele Atlas Elevators sunt foarte apreciate de clienți pentru performanțele lor excelente, calitatea, rezistența și costurile reduse de întreținere. Partener exclusiv Doppler în România, suntem recunoscuți că fiind unul dintre cei mai eficienți și mai de încredere producători și furnizori de lifturi pentru persoane, destinate clădirilor noi sau existente.

Lift persoane, ascensoare pentru persoane
Pentru Clădiri noi sau existente

lift persoane

SOLUȚII DE MOBILITATE

LIFT PERSOANE, ASCENSOARE PERSOANE
Soluţiile Atlas Elevators pentru transportul pe verticală al persoanelor în clădiri rezidențiale sau administrative, noi sau existente, sunt recunoscute pentru nivelul de calitate. Ascensoare performanțe, fiabile care rulează fără probleme, cu viteză variabilă fără prezenţa şocurilor la plecarea şi oprirea ascensorului și oprire precisă la nivelul staţiei.
Cabina confortabilă, funcționarea silențioasă și lipsa vibrațiilor sunt aspecte foarte importante pentru persoanele care au rău de mișcare în lift.
Este posibilă selecția materialelor din cabină. Lemn, metal, marmură, piatră decorativă – opțiunile din gama sunt foarte diverse. Durabilitatea și calitatea componentelor ascensoarelor noastre îndeplinesc cel mai înalt nivel. Un lift persoane Atlas Elevators înseamnă garanția unei funcționari în siguranță și de durată.

AVANTAJELE SOLUȚIILOR ATLAS ELEVATORS

 • Foarte rezistente și silențioase.
 • Nivel scăzut de vibrații.
 • Costuri scăzute de proiectare, montaj și întreținere.
 • Consum redus de energie și putere nominală.
 • Se adaptează perfect la toate tipurile de clădiri, rezidențiale sau administrative.
 • Gamă variată de finisaje.
 • Amplasare: interior sau exterior (lipit de clădire).
 • Ascensoare cu regim de viteză ridicat, o soluție eficientă pentru instalarea în clădiri înalte .
 • Adaptabilitate la orice variantă de puț.
 • Consum redus de energie și putere nominală prin utilizarea invertorului V.V.V.F.
 • Precizie a așezării pe nivel conform standardului EN81-1/A3.
 • Conformitate cu directiva 95/16/CE.
 • Servicii post-montaj, asistență 24/7

LIFT PERSOANE FĂRĂ PUȚ – ZERO PIT™

Atlas Elevators este unicul furnizor de sisteme de acest tip, din România.

Lifturile de persoane fără puț sunt ideale pentru clădirile in care săparea sub nivel nu este o opțiune, sau pentru a simplifica proiectarea construcțiilor noi.

Uneori, săparea unui puț nu poate fi posibilă, în special în clădirile mai vechi / existente. De exemplu, în clădiri precum apartamente sau case din oraș, decuparea pardoselii nu poate fi o opțiune. Mai mult, săparea unui puț nu este doar o sarcină dificilă, dar este și destul de costisitoare.

Lifturile de persoane fără puț vin in sprijiunul dvs., evitând aceste probleme. Lifturile de tip ‘ZERO PIT™’ elimină necesitatea puțului și pot fi instalate pe orice tip de podea. Aceste ascensoare pentru persoane sunt, foarte eficiente din punct de vedere al costurilor și al spațiului.

ECONOMIE DE SPAȚIU

Liftul pentru persoane ATLAS ELEVATORS ZERO PIT™, elimină necesitatea unui puț, poate fi instalat fără modificări majore ale construcției sau săpături in pardoseașlă. Instalația compactă ajută la păstrarea caracterului și funcției originale a clădirii.

SIGUR ȘI EFICIENT

Cel mai rapid proces de proiectare – instalare. Liftul de persoane ATLAS ELEVATORS ZERO PIT™.  Este echipat cu uși care se deschid automat in stații, accesul facându-se rapid, facil și in deplină siguranță. Este autoportant eliminând stresul aplicat pe structura clădirii.

ECO TECH

Datorită consumului redus de energie și costurile mici de întreținere, ZERO PIT™ respectă mediul. Mecanismul necesită ungere doar o singură dată, la instalare, îndeajuns pentru toată durata de viață a liftului, eliminîndu-se astfel scurgerile și schimbul periodic de ulei.

INSTALARE RAPIDĂ

Greutatea ascensorului este suportată de baza arborelui pentru a reduce sarcina pe structura clădirii. Acest lucru grăbește procesul de instalare. Liftul pentru marfă ZERO PIT™ este de obicei instalat în timp foarte scurt, minimizând riscul de întreruperi ale activității în clădire.

ASCENSOARE ELECTRICE

LIFT PERSOANE

Pe deplin adaptate la nevoile specifice ale clădirii dumneavoastră.

ASCENSOARE ELECTRICE MRL

LIFT PERSOANE

O gamă completă de echipamente de tip ascensoare electrice MRL

ASCENSOARE HIDRAULICE

LIFT PERSOANE

Ascensoarele hidraulice pentru persoane sunt recomandate pentru cladiri cu pana la 5-6 etaje, putand fi montate in interiorul sau exteriorul cladirii.

ASCENSOARE

HIDRAULICE MRL

LIFT PERSOANE

Standardul proprietar HYDRO MRL reprezintă o soluție eficientă pentru clădiri cu variații ale frecvenței de utilizare a ascensorului.

LIFT DE MARE VITEZA

LIFT PERSOANE

Ascensoare de persoane, de mare viteza, care pot atinge o viteza de pana la 4m/sec.

LIFT PANORAMIC

LIFT PERSOANE

Lift Panoramic personalizat pentru a indeplini cerintele individuale ale fiecarui proiect, in armonie cu arhitectura cladirii.

HOME LIFT

LIFT PERSOANE

Un produs de mare valoare, silentios, care necesita foarte putin spatiu, costuri mici de instalare si consum energetic foarte redus.

PROIECTE RECENTE

LIFT PERSOANE – ATLAS ELEVATORS
PARTENER AUTORIZAT

DOPPLER

Atlas Elevators este partener autorizat și exclusiv Doppler, în România, completând astfel suita parteneriatelor cu producători de top de lifturi pentru marfă.

SOLUTIA PENTRU
PROIECTUL DVS.

Cladire nouă sau existentă? Contactați-ne acum pentru a descoperi avantajele soluțiilor lift persoane Atlas Elevators.

ATLAS ELEVATORS

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
CLIENTI ATLAS ELEVATORS

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site