In Actualitate

Sărbătorile pascale ne vor permite tuturor să ne bucurăm de primăvară și să petrecem clipe de neuitat cu familia și prietenii.

Cu acest mesaj vă anunțăm că Atlas Elevators iși va lua o mică vancanță, din data de 29.04.2021 până pe 05.05.2021.

Sperăm că în această perioadă toți angajații noștri se vor bucura cât mai mult de familie și prieteni, iar că după o scurtă vacanță vom reîncepe cu forțe proaspete, mai motivați și mai dedicați.

Dorim să ne exprimăm cele mai sincere aprecieri pentru încrederea pe care o acordați serviciilor Atlas Elevators. Sărbatorile Pascale să vă aducă sănătate şi multe satisfacţii alături de cei dragi.

PAȘTE FERICIT!

DESPRE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de închiriere sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație.

Recommended Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site