In Actualitate

Sezonul festiv sosește și toți așteaptăm cu nerăbdare vacanța. Aceste sărbători ne vor permite tuturor să ne bucurăm de iarnă și să petrecem clipe de neuitat cu familia și prietenii.

Cu acest mesaj vă informăm că Atlas Elevators iși va lua o mică vancanță, din data de 23.12.2020 până pe 03.01.2021.

Sperăm că în această perioadă toți angajații noștri se vor bucura cât mai mult de sărbători și familie și că după o scurtă vacanță de sărbători vom reîncepe în 2021 cu forțe proaspete, mai motivați și mai dedicați.

Dorim să ne exprimăm cele mai sincere aprecieri pentru încrederea pe care o acordați serviciilor Atlas Elevators. Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi.

La mulţi ani!

DESPRE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de închiriere sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație.

Recommended Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site