In Actualitate

Echipa Atlas Elevators își ia o binemeritată vacanță în perioada 09 – 23 August.

Vara plecăm să prindem răsăritul sau apusul prin diferite colțuri ale lumii, ne odihnim și așa ne întoarcem cu noi resurse pentru perioada următoare. Cumva în această mică vacanță suntem ajutați de faptul că noi soluții se vor lansa pe piața lifturilor și sistemelor de parcare. Astfel când clienții noștri se vor întoarce din concediu, noi vom fi prezenți cu forțe proaspete, soluții inovatoare și aceleași servicii super-performante cu care deja v-am obișnuit.

Ne revedem pe 23 August!

DESPRE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de închiriere sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație.

Recommended Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site