In Actualitate

Atlas Elevators va instala 2 ascensoare în cadrul proiectului de construire a celei mai moderne pasarele pietonale din România, situată în sudul Bucureştiului.

Pasarela Popeşti Vest va deservi zona de sud a Capitalei şi va face legătura între Sectorul 4 şi Popeşti-Leordeni. Nouă structură, cu o suprafaţă construită de 192 mp şi un regim de înălţime de P+2E, va fi compusă din 3 părţi principale:

  1. Două turnuri verticale de circulaţie (unul construit în Sectorul 4, iar celălalt în Popeşti-Leordeni).
  2. Un pasaj orizontal cu o lungime de 65 de metri, care va trece peste liniile de metrou, aflate la suprafaţă.
  3. Zona centrală a construcţiei va fi susţinută de doi stâlpi intermediari din beton armat, iar pentru rezistenţa structurii, s-au executat piloţi foraţi la o adâncime de 14 metri.
ea mai modernă pasarelă pietonală din România

În cadrul proiectului, Atlas Elevators va colabora cu Primăria Sectorului 4 a Capitalei şi Primăria oraşului Popeşti Leordeni pentru instalarea a 2 ascensoare pentru persoane. Ascensoarele vor fi special proiectate pentru acest proiect, fiecare o capacitate de 33 de persoane (2500kg), vor fi echipate cu instalații de aer condiționat și vor deservi cele 3 niveluri ale structurii.

Data finalizării pentru pasarela construită de ambele unităţi administrativ-teritoriale este programată pentru începutul lunii august. În viitor este programată, a fi construită şi o parcare cu 600 de locuri, în aceeași zonă.

Soluțiile tehnologice și serviciile Atlas Elevators au aplicații în toate sectoarele industriale și rezidențiale, echipele noastre de ingineri asigurând servicii de proiectare, implementare și mentenanță ascensoare pentru persoane, lifturi speciale și de marfă, precum și sisteme de parcare. În paralel oferim servicii calificate de modernizare, reparații și inspecții lifturi.

Suntem într-o continuă căutare de clienți noi, construind parteneriate profitabile și de durată. Acum și în viitor vrem să ne extindem portofoliul de clienți, dezvoltând produse și servicii care corespund întotdeauna cerințelor și nevoilor clienților noștri.

În România, Atlas Elevators este furnizor de lifturi de persoane si lifturi de marfă zero pit și deține sisteme de parcare cu livrare rapidă, din stoc.

Recommended Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site