In Actualitate

Echipa Atlas Elevators dorește să vă informeze că este alături de dvs. în continuare și în luna august! În ciuda sezonului estival și a tentației de a ne bucura de câteva zile de odihnă bine-meritată, am decis să renunțăm la vacanță pentru a ne asigura că putem oferi suportul necesar în toate proiectele în desfășurare.

Ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate și servicii de înaltă performanță, iar decizia noastră de a fi disponibili în întreaga perioadă a verii reprezintă un pas înainte în a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Vă asigurăm că toate cerințele dvs. sunt tratate cu profesionalism și promptitudine.

Fie că demarați un nou proiect, aveți nevoie de consiliere sau sunteți în căutare de soluții de ascensoare sau sisteme de parcare, echipa noastră de experți este pregătită să răspundă oricăror solicitări. Prioritatea noastră este satisfacția clienților și suntem dedicați în a vă oferi servicii impecabile în orice moment al anului.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată echipei Atlas Elevators și suntem bucuroși să fim alături de dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi suportul necesar cu promptitudine.

DESPRE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de închiriere sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație.

Recent Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site