Echipa Atlas Elevators intră în vacanță de Paște!

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași grăbiți, aducând cu ele un moment de liniște și relaxare binemeritată. Echipa Atlas Elevators nu face excepție, luând o pauză binemeritată în perioada 1 Mai – 6 Mai 2024.

Prioritizăm proiectele în derulare

Deși vom fi indisponibili pentru solicitări noi în această perioadă, vom continua să monitorizăm proiectele în derulare și să prioritizăm nevoile clienților noștri existenți. Suntem dedicați finalizării la timp a proiectelor asumate și ne vom asigura că toate etapele sunt finalizate cu profesionalism și atenție la detalii.

Contactarea echipei

Pentru urgențe

  • Vă rugăm să contactați la 0760-260-603 sau sales@atlaselevators.ro.

Pentru solicitări non-urgente

  • Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la sales@atlaselevators.ro și vom răspunde la mesajele dumneavoastră imediat ce vom reveni din vacanță.

Vă dorim un Paște fericit!

Ne dorim ca această vacanță să ofere echipei noastre un moment de reîncărcare a bateriilor și de petrecere a timpului cu cei dragi. Ne vom întoarce pe 6 Mai 2024 revigorați și gata să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Până atunci, vă invităm să explorați site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile noastre sau pentru a ne trimite o solicitare online.

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site