In Actualitate

Central District 4 Elemente – cel mai recent proiect Atlas Elevators, a obținut undă verde și a demarat lucrările de proiectare și implementare. Proiectul, dezvoltat pe un teren de 4.596 mp, cuprinde instalarea a 4 ascensoare electrice MRL și 13 sisteme complete de parcare. 

Proiectul înregistrează premiere absolute pentru aceste tipuri de sisteme în  România: echipamentele se bazează pe un design inovator, o rezistență deosebită datorită calității materialelor și pe tehnologie verde de ultima generație, pentru a asigura o funcționare precisă, de lungă durată și adaptată cerințelor exprese ale ansamblului arhitectonic. Se obține astfel un management eficient al spațiilor de parcare, o fluidizare a traficului, maximum de confort al rezidenților și eficientă absolută. 

Central District 4 Elemente este situat în cartierul Titan, pe stradă Fizienilor nr. 1. Proiectul a fost lansat la sfârșitul anului 2018 și este un ansamblu rezidențial care beneficiază de un design modern, cu finisaje de înalta calitate, soluții tehnice inovative, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, Central District 4 Elemente obțînând deja precertificarea Green Homes, o caracteristică a tuturor proiectelor companiei.

Despre Atlas Elevators

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de proiectare, implementare și mentenanță ascensoare de persoane, speciale și marfă, sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație în domeniul transportului pe verticală și sistemelor de parcare.

Recent Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site