In Actualitate

Fie ca sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii și a iubirii, să vă intre lumina în case și în viață. Paște fericit!

Dorim să informăm clienții noștri că personalul Atlas Elevators va fi indisponibil în perioada:

14.04.2023 – 17.04.2023

cu ocazia sărbătorilor pascale.

Ne cerem scuze în avans pentru eventualele inconveniențe create. Rețineți că serviciul de asistență online Atlas Elevators va fi, de asemenea, indisponibil în această perioadă.

Orice solicitări trimise pe adresele noastre de e-mail sau prin formularul de contact de pe site vor primi răspuns în ordinea în care au fost primite, atunci când vom reveni începând cu Marți 18.04.2023.

Paște fericit!

Atlas Elevators

DESPRE ATLAS ELEVATORS

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de închiriere sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație.

Recent Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site