In Actualitate
Atlas Elevators devine partener Doppler în România, completând astfel suita parteneriatelor cu producători de top din sfera soluțiilor de transport pe verticală și sistemelor de parcare.

Parteneriatul cu Doppler este fundamental pentru Atlas Elevators, un jucător din ce în ce mai important pe piața de ascensoare și sisteme de parcare locală. Atlas Elevators deține toate capabilitățile și competențele necesare să susțină nevoile clienților săi pe zona de soluții de transport pe verticală de toate tipurile – de la ascensoare pentru persoane, ascensoare speciale și ascensoare marfă, scări rulante, până la sisteme complete de parcare.

Cu un potofoliu extins de sisteme și servicii, Atlas Elevators acoperă, în prezent, pe piața locală, cerințe din cele mai diverse, de la instalarea, modernizarea și mentenanța de ascensoare persoane și marfă, scări rulante, până la proiectarea si implementarea de sisteme automate de parcare.

Noul parteneriat Atlas Elevators – Doppler devine cu atât mai relevant în contextul în serviciile pe care le punem la dispoziția clienților integrează tehnologie de ultimă generație. Astfel, Atlas Elevators subliniază încă o dată direcția strategică spre inovare în domeniul transportului pe verticală și sistemelor de parcare.

Alături de noul statut de partener Doppler în România, Atlas Elevators demonstrează atât orientarea companiei către furnizarea de soluții de transport pe verticală complete și inovatoare, , cât și nivelul extrem de ridicat al competențelor tehnice deținute de inginerii echipei Atlas Elevators.

Pentru mai multe informații despre Doppler și sistemele oferite, accesați http://doppler.gr/en/.

Despre Atlas Elevators

Atlas Elevators beneficiază de experienţă pe piaţa românească şi de o reţea de peste 60 de parteneri și furnizori internaționali de echipamente si componente ascensoare și sisteme de parcare. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 au plasat Atlas Elevators în topul furnizorilor de echipamente de transport pe verticală și sisteme de parcare din România.

Atlas Elevators asigură servicii de proiectare, implementare și mentenanță ascensoare de persoane, speciale și marfă, sisteme de parcare şi oferă servicii calificate de modernizare, reparații si inspecții. Compania pune la dispoziția clienților soluții de ultimă generație în domeniul transportului pe verticală și sistemelor de parcare.

Recent Posts

Leave a Comment

Tasteaza si apasa Enter pentru a cauta in site